page_img

Specialist in kunststof tanks!

Een vertrouwd adres

TankExpert geldt - onze naam suggereert het al een beetje (!) - als dé expert bij uitstek als het gaat om kunststof tanks. En dat is niet vreemd. Onze medewerkers weten namelijk al sinds jaar en dag waar een stevige, betrouwbare en praktische kunststof tank aan moet voldoen. Onze kunststof tanks worden verkocht door Aqua XL, de specialist op het gebied van waterzuivering. Mede door onze kennis op het gebied van waterzuivering, weten wij als geen ander welk opslagsysteem het meest geschikt is in praktijksituaties. Hiermee beogen wij niet alleen een kwalitatief goede kunststof tank, maar ook het persoonlijk advies voor elke gewenste praktijksituatie.

Meer dan alleen een kunststof tank!

Elke toepassing of gebruiksdoel van kunststof tanks is anders. Wij bieden daarom niet alleen kwalitatief hoogwaardige tanks tegen een lage prijs, maar hebben vrijwel alle bijproducten op voorraad, zoals pompen, vlottersets, drukverhogingssets en aansluitmateriaal. Hiermee kunnen wij elk gewenst opslag systeem samenstellen naar de wensen van de klant.

Uit de praktijk blijkt dat de inhoud van de tank, de juiste keuze van de pomp en de keuze van het juiste aansluitmateriaal bepalend is voor het functioneren van elk opslagsysteem!

Welke kunststof tanks hebben we?

 

Advies of direct een kunststof tank kopen?

Wilt u een kunststof tank kopen of persoonlijk advies met betrekking tot een kunststof tank in uw situatie?

Bel: 085 273 83 53
Mail: advies@aquaxl.nl

AquaXL