2014-7-23 11.07 (452 x 330) (393 x 329) (350 x 275) (340 x 260)

Types tanks van tankexpert

Verschillende soorten kunststof tanks

De kunststof tanks van TankExpert kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden maar zijn er ook in verschillende soorten. Door het kiezen van de juiste type tank wordt het gebruik ervan gemakkelijker.

Kies uw opslagtank:

Verticale opslagtank Horizontale opslagtank Rechthoekige opslagtank Vierkante opslagtank

Onze kunststof tanks zijn in zeer veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, variërend in materiaal, volume en vorm. Er wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardig kunststof: LLDPE. Deze laat geen uv-straling door, waardoor er geen algenvorming optreedt. Ook hierdoor kennen onze tanks een langere levensduur dan stalen of polyester tanks.

Uiteraard zijn al onze watertanks vormvast en vorstbestendig. De tanks beschikken over een geschiktheids-certificaat voor vloeibare levensmiddelen en zijn 100% recyclebaar. De dikke wanden maken het mogelijk om ook vloeistoffen met een hoger soortelijk gewicht in deze tanks op te slaan zonder dat er vervorming van de tank optreedt.

Toebehoren

Al onze watertanks kunnen wij leveren met toebehoren om een desgewenst opslagsysteem samen te stellen. Met een breed assortiment in allerlei soorten professionele toebehoren zijn de mogelijkheden eindeloos!

  • Lekbakken
  • Pompen
  • Vlottersets
  • Drukverhogingssets
  • Aansluitmateriaal zoals kogelkranen, doorvoeren, storz koppelingen, leidingmateriaal etc.

 

 Welke type tanks zijn er?

 

Advies of direct een kunststof watertank kopen?

Wilt u een kunststof watertank kopen of persoonlijk advies met betrekking tot een kunststof watertank in uw situatie?

Bel: 085 273 83 53
Mail: info@aquaxl.nl

AquaXL